МОНТАЖ НА ЛАМИНАТ

Предлагаме перфектно изпълнение в предварително определен срок, изгодни цени   и гаранция за всички извършени от нас монтажни работи.

В последните години ламинираният паркет се превърна в алтернатива на естествения паркет, заради по-ниската си цена, избор на различни декори и не на последно място висока износоустойчивост. При монтажа на ламинат е важно да се спазват някой технологични изисквания, които ще гарантират безпроблемна експлоатация на ламината. При монтажа е важно пода да бъде равен, избор на подходяща подложка и уточняване посоката на редене. Ламината трябва да престои в помещението един или два дни, за да може да се климатизира. Важно е да се сложи и подложка, която ще обере неравностите от пода и ще послужи като изолация. Ламинираният паркет е добър избор за вашия дом.
Той е достъпен, практичен и създава уют, а за монтажа му може да се доверите на нас.

На своите клиенти от гр. Плевен е важно да отбележим, че извършваме БЕЗПЛАТЕН оглед, а на всички други, който са извън територията на гр. Плевен огледа се заплаща и след направена поръчка, посочената сума се приспада – на кратко казано огледа излиза БЕЗПЛАТЕН. Сумата за оглед се определя в зависимост от града, в който живеете. Когато се свържете с нас и споделите къде се намирате ще получите реална цена за посочената услуга.

МОНТАЖ НА ПЕРВАЗИ

За да придадете окончателен завършен и естетически издържан вид на подовата настилка е необходимо да монтирате первази в помещението. Това е задължителен елемент след нейното поставяне.

Но трябва да знаете, че при тях има следните особености, които идват от различния им вид и материала, от които са изработени. Необходимо е да се съобразите и с помещението, в което ги поставяте, тоест до колко са прави стените и има ли наличието на някакви овали по тях.
Ако сте се спряли на вариант поставяне на ламинат със сигурност при него остават технологични фуги. Тях ще успеете да прикриете благодарение на первазите. 

По този въпрос разбира се, че може да разчитате на нашите доверени специалисти от Плевен паркет. Нашият екип е в готовност да допринесе са завършеност и уют във Вашия дом.

МОНТАЖ НА ПРЕХОДНИ ЛАЙСНИ

Ремонта е към своя край. Реновирали сме /Изциклили сме/ стария паркет, който свети благодарение на перфектно положения лак, поставили сме ламинат в спалнята, а в коридора терикот и какво ни прави впечатление? В зоната под вратите има два вида подова настилка. За да се изравнят нивата им /разбира се ако има такива/ и да се прикрие връзката помежду им е необходимо да се поставят преходни лайсни. Има различни предложения, които се предлагат на пазара като дървени, пластмасови или метални.
Това може да направите като следвате нашите указания:
1. Ако вратите ви все още не са сложени, измерете дължината на цялата врата и от нея извадете два пъти дебелината на касата. Ако вече това е сторено, измерете дължината от каса до каса. Парчето лайсна трябва да бъде с този размер.
2. Отбележете къде се пада каналът за главите на винтовете за лайсната. Маркирайте позициите на дупките за дюбелите в земята и ги пробийте. Монтирайте лайсната с помощта на пирон-дюбели, като я набиете с дървен чук, докато притисне настилките. Разбира се, може да използвате и монтажно лепило, вместо да монтирате с дюбели.
Но ние специалистите от Плевен паркет Ви съветваме да се обърнете към нас и за този процес на работа. Заедно ще обсъдим най-добрите предложения и ще направим подбор на точните лайсни, които ще монтираме за Вас и ще допринесем за завършеност на Вашия ремонт.