Нашата мисия

Нашата основна цел е да даваме най-доброто от себе си, когато имате нужда от реставриране на стар паркет и дюшеме – да постигаме максимално добри резултати.

Ние от Плевен паркет вече 13 години предлагаме на своите клиенти циклене и лакиране на естествен паркет и дюшеме, както и монтаж на ламинат. През годините инвестирахме в професионални и максимално обезпрашени машини. За Ваше улеснение предлагаме лакове, които са висококачествени и с различна износоустойчивост, спрямо производител и цена. Важно е да отбележим, че все пак няма лакове, които да не се надраскват от твърди и остри предмети, всичко зависи от въздействието и употребата.
Приемаме и изпълняваме поръчки в гр. Плевен, гр. Ловеч и региона.

Паркетът е вид дървена подова настилка, която се изработва от бук, дъб, орех, череша или иглолистна дървесина. Поставя се в различни геометрични фигури и мозайки – правоъгълни, триъгълни или по-сложни. В зависимост от използвания дървесен вид и в зависимост от повърхностната обработка, цветът на паркета може да е от червеникав, жълтеникав или кафеникав. Съвременните технологии позволяват изработването на трислоен паркет, като най-често горният слой е от благородна дървесина – дъб, орех, ясен, клен, екзотични дървесини, а долните два слоя са с кръстосани нишки за повече стабилност. Трислойният паркет е лакиран или омаслен фабрично.

Ако сте се спряли на нас – разчитайте на коректна и компетентна консултация относно всички въпроси свързани с Вашия паркет.
За Вас имаме възможността да обновим старият и захабен паркет, както и да сложим ламиниран и ще допринесем да направи домът Ви по-уютен и неповторим.